Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Kalmar värvar talang: "Det är dags att ta nästa steg"

Sillybloggen

Kalmar FF förstärker inför nästa säsong. Under tisdagen meddelade klubben att de värvar den 18-årige mittfältaren Noah Shamoun. Han ansluter från Assyriska Turabdin IK, där han spenderat de två senaste säsongerna.

– Kalmar FF har visat ett stort intresse för mig sedan i somras. Jag märkte direkt i samband med mitt besök att det här är ett bra steg för mig med en väldigt familjär känsla runt föreningen. Det är dags att ta nästa steg i min karriär och jag är glad att få göra det här i Kalmar, säger Shamoun till klubben.

Under 2020 fick han pris som årets talang i Ettan Södra. Sportchef Jörgen Petersson är nöjd med nyförvärvet.

– Det är en väldigt spännande ung spelare som redan fått två års erfarenhet i Ettan Södra och rankas väldigt högt där. Han är duktig en mot en, bra i kombinationsspelet, har fina verktyg för att vara en bra avslutare och är en spelare som jobbar väldigt hårt för laget. Det blir spännande att se hur snabbt han kan acklimatisera sig till allsvenskt tempo, säger Petersson.

Annons
Publicerad 2020-12-22 17:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto