Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: PSG-tränarbytet sätter käppar i hjulet för Reals Mbappé-plan

19v

Flera stora och trovärdiga medier rapporterar att Thomas Tuchel får sparken från tränarposten i PSG, och att Mauricio Pochettino är på väg att ta över. Ett besked som kan sätta käppar i hjulet för Real Madrid.

ANNONS

Den spanska storklubben har länge ryktats vara intresserat av PSG:s stjärna Kylian Mbappé, och enligt spanska AS var planen att försöka värva fransmannen i sommar. Att Tuchel nu ser ut att få gå ställer dock till det, skriver tidningen, då PSG:s sportchef Leonardo ska ha lovat Pochettino att Mbappé ska stanna. AS skriver nu att det förmodligen kommer att kosta Real Madrid 250 miljoner euro, drygt 2,5 miljarder kronor, att värva Mbappé i sommar, snarare än 180 miljoner euro, vilket man hade hoppats på.

Vidare skriver AS att Pochettinos troliga PSG-flytt även ställer till det för Real Madrids tränarplaner. Enligt tidningen såg Real-presidenten Florentino Pérez Pochettino som en perfekt övergångstränare mellan Zinedine Zidane och den tidigare spelarstjärnan Raúl.

Publicerad 2020-12-25 kl 10:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto