Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona värvar från Manchester City

Sillybloggen 2021-01-13 08:56

Det har varit tal om en övergång länge, men nu rapporteras det vara klart. Spanska tidningen Mundo Deportivo uppger nu att Barcelona värvar spanske mittbacken Eric Garcia, 20, från Manchester City. Detta då Manchester City uppges ha gått med på att sänka priset, på backen, till fem miljoner euro, drygt 50 miljoner kronor, plus bonusar, något som Barcelona är berett att betala.

The Guardian rapporterade även nyligen att Garcia är överens med Barcelona om en gemensam framtid, vilket gör att övergången snart kan bli offentliggjort, då både Barcelona och Manchester City och spelaren och Barcelona rapporteras ha kommit överens.

Garcia har kontrakt med Manchester City till sommaren 2021 och är den här säsongen noterad för sju framträdanden i alla turneringar. Han lämnade just Barcelonas akademi för spel i Manchester Citys motsvarighet under sommaren 2017.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto