Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Ødegaard har bestämt sig - vill lämna Real Madrid

11v

Norges landslagsmittfältare Martin Ødegaard, 22, skrev under vintern 2015 på för Real Madrid. Norrmannen har sedan dess blivit utlånad till Heerenveen och Vitesse i Nederländerna, men slog först under förra säsongen igenom stort i Real Sociedad i La Liga. Tanken var först att 22-åringen skulle vara utlånad till “La Real” i två år, men efter sju mål och nio assist på 36 matcher förra säsongen, så valde Real Madrid att kalla tillbaka spelaren inför den här säsongen.

ANNONS

Ødegaard fick därefter starta i premiären mot Real Sociedad, men har sedan fått knapp speltid med endast nio framträdanden i alla turneringar den här säsongen. Ødegaard har inte ens blivit uttagen i Real Madrids trupp till onsdagens möte med Alcoyano i sextondelsfinalen i den spanska cupen.

Nu uppger därmed spanska tidningen Marca att Ødegaard har bett Real Madrid om att få bli utlånad med anledning av brist på speltid. Ødegaard uppges inte vara nöjd med att endast ha fått 367 minuter på planen så här långt och sägs därmed vilja på gå på lån igen.

Real Madrids chefstränare Zinedine Zidane uppges dock i sin tur vilja behålla norrmannen i sin trupp, då han inte har särskilt många centrala mittfältare att tillgå, men samtidigt rapporteras han också kunna acceptera en utlåning. Ødegaard har avtal med Real Madrid till sommaren 2023.

ANNONS
Publicerad 2021-01-19 kl 19:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto