Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Storklubben vill värva Agüero och Alaba på free transfer

4v

Flera klubbar har drabbats hårt av pandemin, inte minst ekonomiskt. FC Barcelona är enligt uppgifter en av de klubbarna, och nu har det börjat leta på marknaden för spelare vars kontrakt går ut i sommar.

Enligt Mundo Deportivo vill storklubben sno åt sig Bayern Münchens David Alaba, 28, framför ögonen på Real Madrid, samt plocka Manchester Citys Sergio Agüero, 32. Båda spelarnas kontrakt går ut i sommar och det gör att Barça ser dem som perfekta spelare att plocka in.

Agüero ses som en perfekt ersättare till Luis Suarez, som lämnade i somras och gör succé i Atlético Madrid. Alaba kan spela mittback, vänsterback och central mittfältare – vilket är en av anledningarna till att den spanska storklubben nu vill värva honom.

ANNONS
Publicerad 2021-01-24 kl 08:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto