Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Brage värvar engelsk back

Sillybloggen

Brage gav under måndagen besked om att engelske vänsterbacken Nathan Mavila, 25, ansluter till klubben. 25-åringen kommer senast från Cavalry FC i den kanadensiska ligan och har skrivit på ett kontrakt med superettan-klubben över 2022.

– Efter att jag spelat borta i Nordamerika var mitt mål att flytta tillbaka och spela i Europa igen. Det blev Brage och Borlänge, och jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig då jag aldrig varit här innan. Men jag har varit väldigt öppensinnad och jag gillar landet och staden såhär långt, säger Mavila i en kommentar på klubbens hemsida.

Brages sportchef Ola Lundin om nyförvärvet:

– Nathan är en vänsterback med egenskaper vi sökt länge efter, så det känns bra att vi lyckades få honom till Brage. Han har suttit i karantän i en vecka så alla ser fram emot att han nu får gå in i träning, komma in i allt och lära känna klubben. Startsträckan kommer dock vara kort då det är en väldigt social kille som dessutom känner Moses väl sen deras år tillsammans i West Ham, säger Lundin i en kommentar.

Annons

Mavila är Borlänge-lagets fjärde förvärv inför den kommande säsongen.

Publicerad 2021-01-25 11:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto