Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bajen-backens förhandlingar på is - kan lämna i sommar

Sillybloggen

Hammarby har nyligen förstärkt sin mittbacksuppsättning med den tidigare IFK Norrköping-spelaren Jon Gudni Fjoluson. Sedan tidigare finns även Mads Fenger, Kalle Björklund, Richard Magyar och David Fällman i truppen. Enligt Expressen är det troliga att Fällman därför lämnar klubben under sommaren, då hans avtal löper ut. Tidningen skriver samtidigt diskussionerna om ett nytt avtal mellan Fällman och Hammarby “lagts på is”.

David Fällman fick förra säsongen stort förtroende och spelade 25 matcher i allsvenskan i det Hammarby som inte lyckades motsvara förväntningarna utan som slutade först på en åttonde plats. Fällman anslöt till Hammarby 2018 efter spel i Kina.

Fotbollskanalen har sökt Fällman för en kommentar man utan framgång.

Annons
Publicerad 2021-01-25 14:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto