Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sportchef bekräftar intresse för AIK-spelare: "Hoppas att vi står högt upp på hans lista"

Sillybloggen

AIK:s mittback och mittfältare Felix Michel, 26, anslöt under sommaren 2019 från AFC Eskilstuna och gjorde samma år åtta starter i allsvenskan. I fjol fick han inte speciellt mycket speltid, då det också blev åtta matcher, varav fem från start, i seriespelet.

Nu berättar AFC Eskilstunas sportchef Jawad Al Jebouri att han gärna skulle vilja plocka in Michel på åtminstone lån till den kommande säsongen i superettan. AFC är nämligen ute efter en ny mittback.

– Vi är öppna för det och vill hjälpa våra tidigare spelare att hitta tillbaka till den form som gjort att de kommit dit där de är idag. När det gäller Felix hoppas jag att vi står högt upp på hans lista om det nu skulle bli aktuellt att han väljer att spela i en division lägre, säger sportchefen till Eskilstuna-Kuriren och fortsätter:

– AIK har sina matcher och ska in i cupspelet precis som vi. Vi måste ha respekt för att Felix fortfarande vill slå sig in i deras startelva. Men han är medveten om att vi finns nära till hands.

Annons

Michel har kontrakt med AIK till sommaren 2022. Tidigare har han även en bakgrund med spel i turkiska laget Eskisehirspor, samt Syrianska.

Publicerad 2021-02-03 07:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto