Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Tidigare MFF-tränare tar över Serie B-klubb

4v

Josep Clotet Ruiz, 43, har en bakgrund som assisterande tränare i Malmö FF och som chefstränare i Halmstads BK, men har under senaste åren basat över klubbar i England. Ruiz har varit assisterande tränare i både Swansea City och Leeds United, men kommer senast från ett uppdrag som huvudtränare i Birmingham City i Championship.

Nu uppger Sky Sport Italia och La Gazzetta dello Sport att Ruiz kommer att ta över som ny chefstränare i italienska andraligalaget Brescia, som i fjol ramlade ur Serie A. Brescia sparkade tidigare i veckan huvudtränaren Davide Dionigi efter fyra raka förluster i ligaspelet.

ANNONS

Brescia är just nu placerat på 13:e-plats i Serie B. Klubbens president Massimo Cellino är färgstark och är sedan tidigare känd för att sparka tränare. Brescia har nämligen, sedan säsongen 2019/2020, haft haft sju olika tränare.

Publicerad 2021-02-05 kl 07:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto