Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Akropolis nära dubbla profilvärvningar

3v

Akropolis slutade i fjol, som nykomling, på femte plats i superettan. Nu är Stockholmslaget, enligt Aftonbladet, nära att göra två profilvärvningar i form av Astrit Ajdarevic, 30, och Daniel Larsson, 34. Tidningen skriver att Akropolis förhandlar med både Ajdarevic och Larsson.

Ajdarevic bröt i fjol sitt avtal med Djurgården i förtid och har sedan dess varit klubblös. Mittfältaren har hållit igång med Akropolis och nyligen uppgav även FotbollDirekt att mittfältaren kan skriva på för superettan-laget. Tidigare under måndagen uttalade sig Ajdarevic, för Fotbollskanalen, om huruvida han kan komma att ansluta till Akropolis framöver.

ANNONS

– Det är klart att vi vet var vi har varandra. Jag är så tacksam mot Akropolis att jag fått träna med dem. De har varit superproffs och hjälpt mig på vägen. Där är jag bara tacksam. Nu när jag väl kommer tillbaka är det inte för att bli rik utan bara att spela. Jag älskar fotboll och att spela det är det jag kan, sa Ajdarevic då.

Daniel Larsson är i sin tur också kontraktslös. Han tillhörde senast cypriotiska laget Apollon Limassol, men har under senaste tiden haft skadeproblem. Larsson har, sedan vintern 2013, tillhört utländska klubbar i Spanien, Danmark, Turkiet och Grekland. På svensk mark har han bland annat en bakgrund med spel i Malmö FF och BK Häcken.

Publicerad 2021-02-08 kl 21:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto