Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid kan behöva sälja stjärna

3v

Real Madrid kan i sommar göra stora förändringar i spelartruppen. Mittbacken och lagkaptenen Sergio Ramos, som sitter på ett utgående kontrakt, rapporteras vara osäker på sin framtid i klubben och kopplas ihop med en flytt till Manchester United, samtidigt som mittbackskollegan och fransmannen Raphael Varane, 27, nu också uppges kunna lämna “Marängerna”.

Den spanska tidningen Marca uppger att Varane, som har kontrakt till sommaren 2022, överväger att inte förlänga sitt avtal, och att Real Madrid i sådana fall är berett att sälja Varane i sommar för att få betalt för backen. Real Madrid prioriterar dock att försöka övertyga backen att stanna.

ANNONS

Varane anslöt under sommaren 2011 till Real Madrid från Lens och har sedan dess varit med och vunnit Champions League fyra gånger och La Liga tre gånger. Den här säsongen är han noterad för två mål på 27 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2021-02-08 kl 23:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto