Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: United redo att värva Lindelöf-ersättare

3v

Manchester United slåss i toppen av Premier League och till sommaren ser man ut att vilja förstärka truppen, enligt uppgifter till Manchester Evening News. Tidningen skriver att klubben är sugna på att spendera rejält mycket pengar på antingen en mittback eller en forward.

“Victor Lindelöf har startat bredvid Maguire i 52 av de senaste 61 matcherna, men har sällan övertygat, och den spröde Eric Bailly har missat fyra av de fem senaste matcherna”, skriver Manchester Evening News Samuel Luckhurst.

ANNONS

Under måndagen kom också uppgifter om att Sergio Ramos ska vara nära en övergång till Manchester United. Den spanske mittbacken sitter på ett utgående avtal med Real Madrid och kanske kan han vara nästa spelare in för United.

Publicerad 2021-02-09 kl 08:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto