Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Raiola: "Jag vet inte vad Zlatan vill"

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic sitter på ett kontrakt med Milan som löper ut efter den här säsongen. Klubbledningen har sagt utåt att man vill förlänga 39-åringens avtal, men superstjärnan själv har inte gett något besked om nästa säsong än.

Nu uttalar sig svenskens agent, Mino Raiola, om situationen runt Ibrahimovic. Den här säsongen har veteranen gjort 16 mål på 16 tävlingsmatcher, men det förvånar inte Raiola.

– Han överraskar inte mig. Jag har sagt att Zlatan var den ende som kunde rädda Milan, och jag har fått rätt i det, säger agenten enligt football-italia.net.

Efter att ha gjort två mål mot Crotone senast gjorde Ibrahimovic en gest mot klubbledningen på läktaren som tolkats som om att han ville skicka ett budskap om att det var dags att erbjuda honom ett nytt kontrakt.

– Ni måste fråga honom om vad han menade, säger Raiola om gesten.

Annons

Om framtiden för Ibrahimovic säger agenten:

– Jag vet inte vad han vill göra, men han är en person som gör alla runt sig bättre. Milan behöver honom för att ta sig tillbaka dit de hör hemma. De har förstått det. Jag är väldigt glad för honom, för Milan och för klubbens supportrar.

Publicerad 2021-02-11 19:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto