Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tuchel vill värva tysk till Chelsea

Sillybloggen

Thomas Tuchel har tagit över Chelsea. Vad händer då? Jo, han kopplas ihop med spelare från klubbar och ligor han varit tidigare. Och Bild lanserar nu ännu ett Tuchel-vill-ha-spelare-i-Bundesliga-rykte.

Den här gången uppges Chelsea ha varit i kontakt med rådgivare till Jonas Hofmann, 28, högermittfältare i Borussia Mönchengladbach. Som den här säsongen har gjort sex mål och tio assist på 21 matcher.

Tidigare har Londonklubben bland annat kopplats ihop med Niklas Süle, David Alaba, Jérôme Boateng och Dayot Upamecano. Den sistnämnde har redan skrivit på för Bayern München och kommer inte bli aktuell för Chelsea den närmaste tiden.

Annons
Publicerad 2021-02-19 11:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto