Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Solskjær: "Jag håller kontakten med Haaland"

7v

Borussia Dortmunds guldklimp Erling Braut Haaland, 20, har under den här säsongen imponerat med 27 mål och sju assist på 25 framträdanden i alla turneringar. Norrmannen spekuleras därmed vara aktuell för en övergång till flera europeiska storklubbar, men än så länge har han avtal med Dortmund till sommaren 2024.

ANNONS

Nu berättar Manchester Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjær, som basade över Haaland i Molde, att han har kontakt med sin norske landsman. Däremot vill han inte kommentera om United vill värva spelaren.

Jag håller kontakten med Erling. Det är fantastiskt att se vilken spelare som han har blivit. Han är en Dortmund-spelare och vi önskar honom lycka till där. Låt oss se vad livet ger oss senare, säger Solskjær enligt Sky Sports.

Haaland anslöt för lite mer än ett år sedan från Red Bull Salzburg.

Publicerad 2021-02-24 kl 15:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto