Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Efter Haaland-intresset - Chelsea-stjärna nobbar förhandlingar

7v

Chelsea har under senaste tiden rapporterats vara med i jakten efter Borussia Dortmunds guldklimp Erling Braut Haaland. Norrmannens agent Mino Raiola sa nyligen, i en intervju med BBC, att det finns fyra Premier League-klubbar som kan konkurrera om succéspelarens underskrift.

ANNONS

Men Chelseas intresse för Haaland uppges samtidigt skapa problem i klubbens omklädningsrum

The Athletic rapporterar nu att den engelske anfallaren Tammy Abraham, 23, inte är intresserad av att gå in i nya kontraktsförhandlingar så länge det är möjligt att Haaland ansluter till klubben. Detta då en värvning av Haaland möjligen skulle innebära mindre speltid för engelsmannen. Abraham konkurrerar redan med Timo Werner och Olivier Giroud i London-lagets anfallsstall.

Abraham har i dagsläget kontrakt med Chelsea till sommaren 2023 och är den här säsongen noterad för tolv mål och sex assist på 30 framträdanden i alla turneringar. Under förra säsongen stod han för 18 mål och sex assist på 47 matcher. Abraham är fostrad i Chelsea, men har genom åren blivit utlånad till Aston Villa, Swansea City och Bristol City.

ANNONS

Publicerad 2021-02-25 kl 07:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto