Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Storklubb uppges utmana om Wijnaldum

7v

Georginio Wijnaldum har inte förlängt sitt kontrakt med Liverpool och är således tillgänglig som free transfer i sommar. Det har länge ryktats om att mittfältaren vill till Barcelona, och att han redan bestämt sig. I den spanska storklubben skulle han få sin landsman Ronald Koeman som tränare.

ANNONS

Nu skriver franska Le Parisien att även Paris Saint-Germain visar intresse för Wijnaldum. PSG uppges vara intresserade av att värva spelare på free transfer under sommaren, och då ses Wijnaldum som den bästa.

Wijnaldum kom till Liverpool från Newcastle under sommaren 2016, och sedan dess har han stått för 22 mål och 16 assist på 221 matcher för Liverpool. Under sin tid i klubben har han vunnit både Premier League och Champions League.

Publicerad 2021-02-25 kl 16:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto