Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid kan sälja mittbacken

Sillybloggen

Raphaël Varane gör sin tionde säsong i Real Madrid. Den nu 27-årige mittbacken har vunnit hela 18 titlar under sin tid i klubben, men nu kan hans tid i den spanska storklubben snart vara slut. Mittbackens kontrakt går ut nästa sommar (2022) – och ännu har inget nytt kontrakt skrivits på.

Om parterna inte kommer överens om ett nytt kontrakt innan sommaren i år kommer Real Madrid vara öppna och lyssna på alla bud på Varane, menar spanska AS. Varför? Han är en av få spelare i truppen Real Madrid kan få mycket betalt för. Många av de andra spelarna har passerat deras bästa ålder och kan inte generera samma pengar.

Varane övervägde under 2019 att lämna klubben, men övertalades då av Zinedine Zidane att stanna kvar. Då var Manchester United en av klubbarna det ryktades mest om, och om Varane skulle bli tillgänglig på marknaden skulle nog många klubbar vara intresserade.

Varane har gjort totalt 350 matcher för Real Madrid.

Annons
Publicerad 2021-02-27 09:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto