Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Vändningen: Pogba uppges vara öppen för att stanna i United

6v

Manchester Uniteds stjärnmittfältare Paul Pogba, 27, har under en längre tid rapporterats vara på väg bort från den engelska storklubben. Spelarens agent Mino Raiola uttalade sig så sent som i fjol om att spelarens tid i United är över, men nu verkar fransmannen ha ändrat sig.

ANNONS

Nu uppger engelska tidningen Daily Mirror att Pogba är öppen för att stanna i Manchester United. Fransmannen har just nu kontrakt till sommaren 2022 och rapporteras nu vara villig att diskutera ett nytt avtal med klubben.

Pogba är den här säsongen noterad för fyra mål och tre assist på 28 framträdanden. Han återvände under sommaren 2016 till United från Juventus efter fyra år i den italienska storklubben. Spelaren har även en bakgrund i Uniteds akademi, som han tillhörde mellan 2009 och 2012.

Publicerad 2021-03-02 kl 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto