Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: MFF överens med Paok - lånar anfallare

6v

Malmö FF gjorde under onsdagen klart med serbiske yttern Veljko Birmancevic, 22, från serbiska laget FK Čukarički. Nu verkar ytterligare en spelare vara på väg in till Skånelaget.

ANNONS

Inpaok.com uppger att MFF har nått en muntlig överenskommelse med den grekiska storklubben Paok om den kroatiske anfallaren Antonio Colak, 27. Enligt sajten förväntas även ett kontrakt bli påskrivet snart. Uppgifterna gör gällande att MFF lånar anfallaren, men med en option om köp.

Kvällsposten har tidigare rapporterat att MFF:s hetaste spår i jakten efter en ny anfallare är just Colak och Feyenoords danske anfallare Nicolai Jörgensen, samtidigt som Sportime.gr även rapporterat att MFF är nära den kroatiske anfallaren, som uppges vara värd runt 30 miljoner kronor.

Colak skrev i september i fjol på för Paok och har i dagsläget kontrakt fram till sommaren 2024. Den här säsongen är han noterad för ett mål på tio ligamatcher i Grekland, men har under senaste tiden fått knapp speltid efter ett tränarbyte i klubben. Colak har även en bakgrund med spel i flera olika klubbar, däribland Hoffenheim, Ingolstadt, Darmstadt, Kaiserslautern, Nürnberg och Lechia Gdansk. Colak har vidare en A-landskamp med Kroatien på meritlistan.

ANNONS
Publicerad 2021-03-04 kl 19:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto