Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Jättetalangen förlänger med Bayern München

Sillybloggen

Bayern Münchens jättetalang Jamal Musiala, 18, har stått för ett stort genombrott i år. Senast gjorde han ett av målen i Bayern Münchens seger mot Lazio i Champions League.

Musiala anslöt under sommaren 2019 till Bayern Münchens akademi från Chelseas motsvarighet. Han har rötter i både Tyskland och England, och bekräftade nyligen att han kommer spela landslagsfotboll för Tyskland. Nu står det även klart att han förlänger med Bayern München.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på mitt första professionella kontrakt med FC Bayern. Jag känner mig oerhört bekväm här i klubben och med laget. Jag spelar med de bästa spelarna i världen och jag lär mig av dem varje dag i träningen, säger Musiala till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag vill bara återbetala detta förtroende med bra resultat. Jag vill fortsätta bli bättre och vinna många titlar med FC Bayern. Mitt mål är att bli en viktig spelare för FC Bayern, säger han.

Annons

18-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2026.

Publicerad 2021-03-05 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto