Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Moyes girig: "Värd mycket mer än 100 miljoner pund"

5v

West Hams engelske stjärnmittfältare Declan Rice, 22, har under senaste åren varit en tongivande spelare i London-klubben och är den här säsongen noterad för ett mål och en assist på 29 framträdanden. Rice har samtidigt kontrakt med West Ham till sommaren 2024, men uppges också vara aktuell för en flytt till en storklubb framöver.

ANNONS

Nu menar West Hams chefstränare David Moyes att en prislapp på 100 miljoner pund, drygt 1,18 miljarder kronor inte är tillräckligt vid en försäljning av spelaren.

– Jag skulle verkligen inte sätta ett pris. Ägarna tycker att han är värd 100 miljoner pund, men jag håller inte med om det. Han är värd mycket mer än 100 miljoner pund. Jag har sett spelare som gått till klubbar från utlandet och de har inte alls haft samma betydelse som Declan Rice, säger Moyes enligt engelska tidningen Daily Mail.

Declan Rice inledde sin karriär i Chelseas akademi, men bytte under sommaren 2013 till West Hams motsvarighet och har sedan dess varit London-klubben trogen. Rice har, trots sin unga ålder, gjort 125 framträdanden i Premier League, men har även tio A-landskamper med England på meritlistan och lär vara med i EM i sommar.

ANNONS
Publicerad 2021-03-08 kl 09:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto