Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona har uteslutit en värvning av Liverpool-kuggen

Sillybloggen

När Ronald Koeman tillträde som Barcelona-tränare i somras var nederländaren väldigt mån om att värva Liverpool-mittfältaren Georginio Wijnaldum som han tränat i det nederländska landslaget. Det blev inget av det då eftersom Liverpool inte ville släppa sin mittfältskugge, men det diskuterades samtidigt att en övergång förmodligen skulle ske när Wijnaldums kontrakt går ut sommaren 2021.

Nu, verkar det inte bli en övergång då heller. Enligt spanska tidningen Diario Sport, har Barcelona nu mer eller mindre uteslutit en värvning av Wijnaldum på grund av akademispelaren Ilaix Moriba.

Diario Sport skriver att Barcelona bedömer att Moriba har alla egenskaper som Koeman eftersökte att addera till spelartruppen genom Wijnaldum – och därför prioriterar man därför inte att rekrytera till den positionen och rollen längre.

Moriba, född 2003, har spelat i Barcelonas akademi “La Masia” sedan han var sju år gammal. Han började sin karriär hos lokalrivalen Espanyol, men flyttade till Barcelona efter två år och har spelat där sedan dess. Han gjorde sin debut för Barcelonas A-lag den 21 januari mot Cornellà i Copa del Rey och sin Champions League-debut den 10 mars i returen mot Paris Saint-Germain.

Annons
Publicerad 2021-03-13 22:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto