Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Dortmund hoppas på United - vill sälja Sancho

4v

Borussia Dortmunds engelske stjärnspelare Jadon Sancho, 20, spekulerades redan under förra sommaren vara aktuell för en flytt till Manchester United, men blev i stället kvar i Tyskland. Sancho har kontrakt med Dortmund till sommaren 2023, men kan möjligen lämna i sommar, då Dortmund behöver få in pengar för att täcka upp för förluster till följd av coronapandemin.

ANNONS

Nu uppger tyska tidningen Bild att Dortmund hoppas på att United kommer att göra ett nytt försök att värva spelaren i sommar med anledning av att klubben är beroende av att göra en stor försäljning för att få ordning på ekonomin. United uppges även tidigare ha varit villigt att betala stora pengar för spelaren.

Sancho är den här säsongen noterad för tolv mål och 16 assist på 31 framträdanden. Han anslöt under sommaren 2017 till Dortmund från Manchester Citys U18-lag. Tidigare har han även en bakgrund med spel i Watfords akademi på engelsk mark.

Sancho har även gjort tre mål och fem assist på 18 matcher med Englands A-landslag.

Publicerad 2021-03-13 kl 23:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto