Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United och Chelsea jagar Roma-back

Sillybloggen

Romas italienske mittback Gianluca Mancini, 24, har under den här säsongen fått stort förtroende med fem mål och två assist på 27 framträdanden. Mittbacken kom under sommaren 2019 från Atalanta på lån och anslöt i somras till huvudstadsklubben på permanent basis.

Nu uppger engelska tidningen Daily Express att engelska storklubbarna Manchester United och Chelsea är redo att lägga bud på Mancini, som uppges vara värd 27 miljoner pund, drygt 318 miljoner kronor. Både United och Chelsea har under senaste tiden rapporterats vilja värva en mittback i sommar.

Annons
Publicerad 2021-03-13 15:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto