Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Det krävs för en Milosevic-återkomst till AIK

Sillybloggen

Expressen rapporterar att Alexander Milosevic tackat nej till ett par utländska klubbar, och att dialogen med AIK fortlöper. Däremot krävs det att en spelare lämnar för att det ska finna plats i truppen för mittbacken. En lösning skulle kunna vara att Robin Tihi lånas ut och ersätts av Milosevic.

AIK har årsmöte nästa vecka, och då hoppas de har större klarhet kring situationen.

Mittbacken bröt kontraktet med danska Vejle vid årsskiftet och har sedan dess gått klubblös. Aftonbladet har tidigare rapporterat att såväl AIK som Malmö FF varit aktuellt, men nu verkar en återkomst till AIK som det hetaste spåret.

AIK-fostrade Milosevic återvände till AIK inför guldsäsongen 2018 efter spel i Turkiet och Tyskland. Drygt ett år senare lämnade han för Championship-klubben Nottingham Forest. I oktober 2019 bröt 29-åringen kontraktet med klubben efter utebliven speltid och det dröjde till sommaren 2020 innan han hittade en ny klubb i danska Vejle. Där blev det totalt 12 matcher innan parterna avslutade kontraktet.

Annons
Publicerad 2021-03-15 10:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto