Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Paulsen aktuell för comeback i Hammarby

Sillybloggen

Den danske backen Björn Paulsen, 29, gjorde två säsonger i Hammarby 2017-2018 och stod för 13 mål och sju assist på 58 framträdanden i allsvenskan. Därefter lämnade han för spel i tyska laget Ingolstadt, som numera håller till i den tyska tredjeligan. I sommar går Paulsens avtal med den tyska klubben ut, och tidigare i år öppnade han för en återkomst till Bajen vid avtalets slut i sommar.

Hammarby-sportchefen Jesper Jansson uttalade sig sedan om att han blev förvånad över Paulsens uttalande, då han har haft diskussioner med spelarens agent sedan länge. Han menade att han inte fått de signalerna tidigare, om att Paulsen vill återvända till Hammarby.

Nu rapporterar Expressen att Paulsen är “högaktuell” för Hammarby i sommar. Tidningen skriver att dansken har kontaktat flera av sina tidigare lagkamrater och sagt att han skulle vilja återvända till klubben. Paulsen uppges även ha kontakt med Jansson om en eventuell återkomst till klubben. Paulsen skulle därmed kunna ansluta gratis i sommar och komma till spel från efter EM-uppehållet.

ANNONS

Paulsen är den här säsongen noterad för två mål och en assist på 21 matcher i Tyskland.

Publicerad 2021-03-29 10:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto