Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Löfgren klar för Djurgården - Blåvitt försökte kapa affären

2v

På måndagen rapporterade Aftonbladet att Djurgården erbjudit Brann-försvararen Jesper Löfgren ett flerårskontrakt. Under tisdagseftermiddagen uppgav Expressen att klubbarna var överens om en övergång, samtidigt som Djurgården var muntligt överens med Löfgren.

ANNONS

Mittbacken, som gjorde succé på lån hos Mjällby under förra säsongen, väntades resa till Stockholm inom kort för att genomföra läkarundersökningen och presenteras. Sent på tisdagskvällen rapporterade Aftonbladet att läkarundersökningen var avklarad och att Löfgren skrivit på ett avtal som sträcker sig över fyra år. Prislappen? 1,25 miljoner svenska kronor, enligt tidningen.

Men det uppges varit kamp in i det sista. IFK Göteborg ska ha försökt låna försvararen, men lyckades inte kapa affären.

Djurgården har problem på mittbackssidan där det är osäkert om Erik Berg kommer återvända till fotbollsplanen igen. Utöver honom saknades Jacob Une Larsson, Jesper Nyholm och Isak Hien i matchen mot Degerfors i veckan.

Publicerad 2021-03-30 kl 15:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto