Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan jagar Atalantas nyckelspelare - vars relation till tränaren har försämrats

Sillybloggen

I januari lämnade Atalanta-kaptenen Alejandro “Papu” Gomez klubben för spel i La Liga-klubben Sevilla. Anledningen till varför Gomez, en trotjänare till Atalanta, lämnade var att kaptenens relation till tränare Gian Piero Gasperini fallerat efter en dispyt under matchen mellan Atalanta och Midtjylland tidigare under hösten.

Nu verkar det som ytterligare en nyckelspelare kan ta följd på Gomez. Enligt Sky Italia-journalisten Gianluca Di Marzio är Milan mycket intresserat av att rekrytera Atalantas nyckelspelare Josip Ilicic i sommar och följer 33-åringen noga. Även Ilicics relation med Gasperini ska ha försämrats enligt Di Marzio och därav ser Milan ett läge att köpa honom.

Det som dock talar emot en övergång är ifall Milans tekniska ledning kan övertyga ägarna om att värva en spelare över 30, som går emot klubbens transferfilosofi. Men Ilicic ska enligt Di Marzio verkligen gilla idén att spela för Milan och de rödsvarta från Milano fortsätter att vara mycket intresserat av den slovenske landslagsmannen.

Annons

Under förra säsongen stod Ilicic för 15 mål och åtta assist på 26 Serie A-matcher. I år har han noterats för fem mål och åtta assist på 21 matcher.

Atalantas sportchef, Giovanni Sartorti, kommenterade intresset till den italienska sajten Calciomercato:

-Jag läste om intresset, men vi förstår inte vad de grundar det på. Det är nyheter utan grund, säger Sartori till Calciomercato.

Publicerad 2021-04-01 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto