Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Peking förhandlar med PL-klubb om jättetalang

Sillybloggen

Isak Bergmann Jóhannesson tog allsvenska med storm under förra säsongen. Tre mål och nio assist blev det för den 18-årige mittfältaren. Sedan dess har han kopplats ihop med en mängd europeiska storklubbar, utan att någon affär blivit av. Nu rapporterar Expressen att Premier League-klubben Wolverhampton förhandlar med Norrköping om en övergång, som sägs vara värd mellan 5-6,5 miljoner euro.

Enligt tidningen är Norrköpings inställning att försäkra få en affär i hamn så snabbt som möjligt, för att ge tränaren Rikard Norling större ekonomiska medel att bygga truppen. Dessutom ser de det som rätt steg utifrån coronaperspektivet, där klubbarna förlorar stora summor på utebliven publik.

Ingen överenskommelse ska vara klar mellan klubbarna. Däremot underlättar det, vid en eventuell affär, att 18-åringen är född i England vilket gör att arbetstillstånd går att enklare få igenom.

Peking-mittfältaren har gjort två matcher för Islands A-landslag.

Annons
Publicerad 2021-04-05 10:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto