Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: West Hams Lingard-oro efter succén

Sillybloggen

Jesse Lingard, 28, var utfryst i Manchester United, men blev i januari utlånad till West Ham och har sedan dess imponerat stort med sex mål och fyra assist på åtta framträdanden i Premier League. Lingards låneavtal med West Ham löper ut i sommar och därefter har han kontrakt med Manchester United till sommaren 2022.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Mail att West Ham vill köpa loss Lingard i sommar, men att klubben känner oro, då klubben inte har en köpoption. West Ham känner oro över att United kan komma att sätta en hög prislapp på Lingard, då det nu rapporteras finnas ett stort intresse för spelaren. Enligt tidningen kan United tänkas vilja ha runt 30 miljoner pund, drygt 357 miljoner kronor för spelaren.

Lingard gjorde även i mars comeback i Englands A-landslag med spel i tre VM-kvalmatcher. Han har, totalt sett, gjort fyra mål på 27 A-landskamper med England.

Annons
Publicerad 2021-04-07 08:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto