Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan får boost i jakten på VM-guldmedaljören

4v

Florian Thauvin var med i den franska VM-truppen som vann guld i Ryssland 2018. Dessutom har den 28-årige Marseille-yttern varit en av den franska ligans bästa poängspelare, då han noterats för 52 mål och 29 assist under de tre Ligue 1-säsongerna inför årets säsong – där han hittills stått för åtta mål och sju assist.

ANNONS

Milan har sedan i somras jagat högeryttern, men har inte nått framgång med sina försök att värva honom. Till sommaren går fransmannens kontrakt med Marseille ut, vilket han tidigare sagt att han inte kommer att förlänga. Milan har fortsatt förhandla med Thauvin under våren, men har haft problem med löneanspråket och agentkommissionen.

Men nu uppges Milan ha fått en boost i sin jakt enligt Gazzetta dello Sport. Den italienska tidningen skriver att Thauvin har sänkt sitt löneanspråk och att hans följe också sänkt sitt kommissionsanspråk. Något som ökat Milan chanser att värva honom.

Tidigare har Thauvin ryktats vilja ha fyra miljoner euro per säsong i lön, cirka 40,6 miljoner kronor. Gazzetta dello Sport skriver att förhandlingar mellan Milan och Thauvin pågår.

Publicerad 2021-04-10 kl 15:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto