Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Engelsk jätte jagar Barças supertalang

4v

Inför den här säsongen anslöt Pedri från UD Las Palmas till FC Barcelona, och 18-åringen har gjort succé direkt. Supertalangen tar allt som oftast plats i startelvan när Barça spelar. Han insatser har även gjort att han belönats med en plats i det spanska landslaget.

ANNONS

Nu skriver engelska Daily Mirror att Liverpool är intresserade av av värva Pedri innan han skriver nytt kontrakt och därmed får en betydligt högre utköpsklausul som de ofta jobbar med i Spanien. Liverpool har visat sitt intresse och det har fått Barça att få lite panik.

Just nu är Pedris utköpsklausul på drygt 800 miljoner kronor i sitt kontrakt som sträcker sig till sommaren 2022. Klubben har även möjlighet att aktivera en option som förlänger kontraktet ytterligare två år, fram till 2024.

Pedri har gjort tre mål och sex assist på 44 matcher för Barcelona.

Publicerad 2021-04-11 kl 10:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto