Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelonas nya plan - vill värva från RB Leipzig

Sillybloggen

Barcelona rapporteras ha ställt in siktet på att värva från RB Leipzig i sommar. Enligt spanska tidningen Sport är Barcelona intresserat av att köpa loss den spanske mittfältaren Dani Olmo, 22, från den tyska klubben. Olmo kom så sent som under vintern 2020 till Leipzig från Dinamo Zagreb och är under den här säsongen noterad för fem mål och elva assist på 40 framträdanden.

Olmo har samtidigt en bakgrund i Barcelonas akademi och kan därmed möjligen tänka sig att återvända till den spanska storklubben. Barcelona lär dock få betala rejält, då Olmo uppges kosta runt 80 miljoner euro, drygt 811 miljoner kronor. Barcelona rapporteras även redan ha tagit kontakt med Olmos representanter i hopp om att kunna värva spelaren i sommar.

Olmo har i dagsläget kontrakt med RB Leipzig till sommaren 2024. Olmo har samtidigt tagit en plats i Spaniens A-landslag senaste tiden och är noterad för tre mål på elva A-landskamper.

Annons
Publicerad 2021-04-15 19:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto