Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Storklubbar visar intresse för Amoo

Sillybloggen

Hammarby-talangen Akinkunmi Amoo, 18, anslöt under förra sommaren och kom till spel i sex matcher i allsvenskan. I år har han fått speltid i Bajens samtliga tävlingsmatcher och stått för två mål i svenska cupen, samtidigt som han var delaktig i förspelet till Bajens första mål i 3-2-förlusten mot Malmö FF i premiäromgången i allsvenskan.

Nu uppger FotbollDirekt.se att flera stora klubbar i Europa har framfört intresse för 18-åringen till Hammarby. Bajens ledning uppges därmed nu räkna med att bud kan komma in inom de närmaste veckorna. Några klubbar som det uppges handla om är Valencia, Atlético Madrid, Borussia Dortmund, Ajax och Leicester City, samtidigt som det också rapporteras finnas intresse från Nederländerna och Belgien.

Amoo rapporteras även redan innan han anslöt till Bajen ha varit ett jagat villebråd i Europa. Tidigare har det ryktats om att Bayern München och Manchester City varit intresserat av spelaren.

Annons
Publicerad 2021-04-15 16:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto