Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Isak närmar sig förlängning med "La Real"

3v

Alexander Isak lämnade Borussia Dortmund för Real Sociedad sommaren 2019, och sedan dess har han gjort det bra och blivit förstaval i den spanska klubben. Nu kommer det uppgifter om svenskens framtid.

ANNONS

Enligt Radio Marca har Isak och hans representanter träffat Real Sociedad och diskuterat framtiden. Klubben vill erbjuda honom ett förbättrat kontrakt då hans nuvarande går ut 2024. Enligt Mundo Deportivo är det inte första gången de diskuterar en förlängning, men i och med Erling Haalands situation i Dortmund kan det behöva tas ett beslut i sommar.

Detta eftersom Borussia Dortmund kan köpa tillbaka Alexander Isak för drygt 300 miljoner kronor – och svensken själv vill flytta tillbaka. Därför hoppas “La Real” kunna övertyga Isak om att stanna. Andra klubbar väntas behöva betala drygt 700 miljoner kronor i sommar. Det återstår enligt Mundo Deportivo.

Den här säsongen har Isak gjort 13 mål och två assist på 26 matcher i La Liga.

Publicerad 2021-04-17 kl 11:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto