Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dortmund på jakt efter succéanfallare

3v

Eintracht Frankfurts portugisiske anfallare André Silva, 25, har under den här säsongen imponerat stort med 24 mål och nio assist på 29 framträdanden i Tyskland. Det har lett till rapporter om intresse från lite större klubbar runt omkring i Europa.

ANNONS

Nu uppger den tyska tidningen Bild att Borussia Dortmund har Silva i sikte om Erling Braut Haaland skulle säljas redan i sommar. Dortmund vill dock helst behålla Haaland, samtidigt som Frankfurt uppges kräva 40 miljoner euro, drygt 404 miljoner kronor vid en försäljning. Enligt tidningen är även Manchester United och Real Madrid intresserat av den portugisiske anfallaren.

Silva anslöt förra sommaren till Eintracht Frankfurt på permanent basis. Han tillhörde även klubben under säsongen 2019/2020 på lån från Milan. Tidigare har han även en bakgrund med spel i Sevilla och Porto på seniornivå. I dagsläget har han kontrakt med Frankfurt till sommaren 2023.

Publicerad 2021-04-20 kl 07:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto