Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AS: Agüero går till Barcelona - om Messi stannar

Sillybloggen

I sommar går Sergio Agüeros avtal med Manchester City ut och för ett par veckor sedan bekräftade parterna att man går skilda vägar när forwardens avtal löper ut.

Men vilken klubb som blir hans nästa är oklart.

En klubb som kopplats samman med Agüero är Barcelona och i tisdags kom uppgifter om att klubben presenterat ett kontrakt för argentinaren. Om han skriver på återstår att se, men enligt spanska AS ska det hänga på om Lionel Messi stannar.

Tidningen skriver nämligen att Agüero kommer välja spel i Barcelona om Messi stannar. Barcelona har också varit tydligt med att man vill att Messi, vars avtal går ut i sommar, ska stanna i klubben.

– Jag kommer göra mitt bästa och det vet han (Messi). Vi kommer försöka övertala honom att stanna. Han är den bästa spelaren som funnits. Jag älskar dig och Barcelona älskar dig. Och tänk dig fullsatta läktare här på Camp Nou, du kan inte lämna, sa president Joan Laporta i mitten av mars.

Annons
Publicerad 2021-04-22 10:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto