Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United gör allt för att få behålla anfallare

Sillybloggen

Manchester Uniteds anfallsstjärna Edinson Cavani, som under torsdagen stod för två mål i 6-2-segern mot Roma i Europa League, sitter på ett utgående avtal som löper ut i sommar. Manchester United har under senaste tiden rapporterats vilja förlänga med 34-åringen, medan spelaren uppges fundera över sina alternativ. Cavani har även ryktats till den argentinska storklubben Boca Juniors, då han sägs överväga att flytta till Argentina för att komma närmare sin familj i hemlandet Uruguay.

Nu uppger den trovärdige journalisten Fabrizio Romano att United kommer att göra allt som klubben kan för att få behålla Cavani. Styrelsen och alla andra i klubben uppges vilja att Cavani ska stanna, vilket de även ska ha sagt på ett möte till anfallaren i förra veckan. Cavani sägs i sin tur ge United besked efter att ha pratat med sin familj om hur han ska göra med sin framtid.

Cavani anslöt inför den här säsongen från Paris Saint-Germain och är noterad för tolv mål och fem assist på 33 matcher med Manchester United. Tidigare har han även en bakgrund med spel i Napoli, Palermo och Danubio. Han har även gjort 51 mål på 118 A-landskamper med Uruguay.

Annons
Publicerad 2021-04-30 07:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto