Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Times: Han kan ersätta Fernandinho i City

6v

Manchester City-mittfältaren Fernandinho håller fortfarande hög klass, men brassen börjar bli till åren. I tisdags, samma dag som han hjälpte City till klubbens första Champions League-final, fyllde han 36. Fernandinhos kontrakt löper ut efter säsongen och City är redo att erbjuda en ettårsförlängning, men spelaren själv vill avvakta och se om han orkar spela vidare en säsong till på högsta nivå.

Om Fernandinho väljer att lämna eller lägga skorna på hyllan vill Pep Guardiola plocka in en ersättare. West Hams Declan Rice, 22, är ett av alternativen som City-managern överväger, enligt The Times. West Hams manager David Moyes sa nyligen att Rice är värd över en miljard kronor.

ANNONS
Publicerad 2021-05-06 kl 10:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto