Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Roma budar på United-flopp

5v

Tottenhamns Pierre Emile Højbjerg, Real Madrids Isco och Manchester Uniteds David De Gea är tre spelare som uppgetts finnas på Jose Mourinhos önskelista, när han tar över som tränare i Roma. Även Manchester Uniteds Nemanja Matic har nämnts, där Football-Italia skrev att parterna tagit en första kontakt.

Nu rapporterar Calciomercato om ännu en United-mittfältare som Mourinho sägs vara intresserad av. Nämligen floppvärvningen Donny van de Beek, som haft svårt att få speltid sedan han anslöt från Ajax förra sommaren.

PL-klubben uppges betalat 40 miljoner pund för den nederländske mittfältaren, när han värvades från Ajax. Romas initiala bud sägs ligga på 26 miljoner pund. Enligt Calciomercato ska klubbarna tidigare haft kontakt om en affär, men det föll på att United krävde Nicolo Zaniolo i utbyte.

ANNONS
Publicerad 2021-05-07 kl 13:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto