Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United vill ersätta Nilsson Lindelöf

Sillybloggen

Manchester United rapporteras vara ute efter att förstärka backlinjen i sommar. Enligt den engelska tidningen Daily Mirror vill United hitta en ny mittbackspartner till Harry Maguire, vilket därmed innebär att klubben vill ersätta Victor Nilsson Lindelöf med en ny mittback. Den svenske landslagsbacken har nämligen under de senaste åren bildat mittlås med Maguire.

Daily Mirror skriver att Uniteds prioritet är att värva Real Madrids franske mittback Raphael Varane, 28, i sommar och att det kan kosta runt 40 miljoner pund, drygt 472 miljoner kronor. United-tränaren Ole Gunnar Solskjær uppges även ha meddelat klubbledningen att han helst vill ha in Varane.

Varane har tillhört Real Madrid sedan sommaren 2011 och har i dagsläget kontrakt till sommaren 2022. Under den här säsongen är han noterad för två mål på 40 framträdanden. Han har bland annat varit med och lett “Marängerna” till fyra Champions League-titlar och tre spanska ligatitlar.

Annons
Publicerad 2021-05-15 00:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto