Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real sätter tio(!) spelare på transferlistan

Sillybloggen

Real Madrid kan fortfarande vinna La Liga den här säsongen. Men redan nu förbereder president Florentino Perez en rejäl rensning av truppen i sommar, enligt Madrid-tidningen AS. Hela tio spelare är uppsatta på transferlistan inför sommarfönstret för att frigöra löneutrymme och pengar att värva nya spelare för.

Eden Hazard, som inte alls fått det att stämma efter flytten från Chelsea, är ett av namnen på listan. Gareth Bale, som just nu är utlånad till Tottenham, är ett annat. De övriga är Raphäel Varane, Marco Asensio, Luka Jovic, Isco, Marcelo, Dani Ceballos, Mariano Diaz och Borja Mayoral.

Real ligger tvåa inför sista La Liga-omgången med två poäng upp till Atlético Madrid. Real måste vinna hemma mot Villarreal samtidigt som Atlético tappar poäng borta mot Valladolid på söndag för att Real ska gå om och vinna La Liga.

Annons
Publicerad 2021-05-17 15:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto