Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hallberg öppnar för flytt: "Det låter sjukt"

Sillybloggen

Sedan sommaren 2019 spelar Melker Hallberg för skotska Hibernian där han under årets säsong noterats för 21 matcher ligan.

Hallberg har kontrakt med Hibernian till sommaren 2022, men redan nu i sommar kan den tidigare Hammarby- och Kalmar-mittfältaren röra på sig. Han är helt enkelt inte nöjd med den speltid han fått i Hibernian.

– Jag har ett år till efter den här säsongen. Sedan får vi se vad som händer. Jag har inte fått spela så mycket som jag själv vill, sedan ingår det i jobbet, men ett år till som det har varit, vet jag inte vad jag tycker om, säger Hallberg till Barometern och svarar på frågan om han öppnar för en flytt i sommar:

– Absolut. Det låter sjukt, men man måste tänka på sig själv också. Jag är en fotbollsspelare i mina bästa år nu. Samtidigt måste jag prata med klubben också, vad de har för planer.

Annons

Om det är aktuellt med spel i Kalmar FF igen? Det säger Hallberg så här om:

– Det är ingenting jag har funderat på. Jag känner att jag har några år utomlands till i mig. Sedan är det ingen hemlighet att jag vill avsluta min karriär i Kalmar FF.

Publicerad 2021-05-19 16:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto