Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Tidigare Blåvitt-back lämnar rysk klubb

Sillybloggen

Tidigare IFK Göteborg-backen Haitam Aleesami, 29, tillhörde mellan vintern 2015 och sommaren 2016 Blåvitt, men lämnade sedan för spel i Palermo och har sedan dess även tillhört Amiens och Rostov på utländsk mark. Den norske landslagsbacken anslöt förra hösten till Rostov, men nu står det klart att han lämnar klubben vid kontraktets slut i sommar.

– Stort tack till alla människor som jobbar i klubben. Jag vill även tacka supportrarna för deras stöd och vänlighet. Jag har fått många vänner i klubben och i staden, som kommer att förbli mina vänner under resten av mitt liv. Jag önskar mina lagkamrater, personalen, supportrarna och alla som älskar Rostov lycka till i framtiden, säger Aleesami i en kommentar på klubbens hemsida.

Aleesami blev under den här säsongen noterad för 14 framträdanden med Rostov i Ryssland.

ANNONS
Publicerad 2021-05-20 09:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto