Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Här är nio spelare som kan lämna United i sommar

Sillybloggen

Manchester United uppges titta på flera stora värvningar i sommar, där spelare som Harry Kane och Jadon Sancho kopplats ihop med en flytt till klubben. Samtidigt ryktas flera spelare bort från United.

Engelska Mirror listar nu nio spelare som kan komma att lämna Manchester United redan i sommar för att lämna plats för sommarvärvningar. De nio spelarna är Paul Pogba, Jesse Lingard, David de Gea, Nemanja Matic, Andreas Pereira, Daniel James, Phil Jones, Diogo Dalot och Tahith Chong.

Manchester United slutade under den gångna säsongen tvåa i Premier League bakom stadsrivalen Manchester City. I onsdags spelade man sin sista match för säsongen, då man föll i Europa League-finalen mot Villarreal.

Annons
Publicerad 2021-05-29 09:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto