Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Mourinho försöker övertyga Donnarumma

1v

Milan bekräftade i förra veckan att den italienske målvakten Gianluigi Donnarumma, 22, lämnar klubben vid kontraktets slut i sommar. 22-åringen har gjort över 200 matcher med Milan i Serie A och är nu redo för en ny utmaning i karriären. Han har bland annat kopplats ihop med en flytt till Barcelona och Juventus, men nu uppges även Roma ge sig in i kampen om målvaktens signatur.

Den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport uppger att Romas nye chefstränare José Mourinho försöker övertyga Donnarumma att komma till huvudstadsklubben. Mourinho hoppas att Romas ledning ska ge Donnarumma ett tillräckligt attraktivt avtal för att övertyga spelaren att skriva på. Det som talar emot Roma är dock att laget var långt efter toppen i år i Serie A och inte spelar i Champions League nästa säsong.

ANNONS

Donnarumma förbereder sig just nu med Italiens landslag inför sommarens EM-slutspel.

Publicerad 2021-06-01 kl 10:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto