Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal leder jakt på Sterling

Sillybloggen

För ett par dagar sedan kom uppgifter om att Arsenal var intresserat av Manchester City-duon Raheem Sterling och Riyad Mahrez. ”Gunners” hade en tung fjolårssäsong och siktar därför på att stärka truppen i sommar, där både Mahrez och Sterling ses som potentiella nyförvärv.

Enligt tabloiden The Sun ska också Arsenal leda jakten på Sterling. Engelsmannen hade en något tyngre säsong och under våren var han inte lika given i Citys elva som han varit föregående säsonger under manager Pep Guardiolas ledning.

Men det finns ett problem för Arsenal i jakten på Sterling. Harry Kane, Tottenhams stjärnforward, uppges på väg bort från klubben där City sägs vara en klubb som vill värva Kane. Men i och med Kanes status i Tottenham lär City få betala en del pengar om man vill köpa loss engelsmannen – och där har klubben, enligt The Sun, planer på att inkludera Sterling och City-forwarden Gabriel Jesus i affären för att få till ett billigare pris.

ANNONS
Publicerad 2021-06-02 07:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto