Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PSG förhandlar med Ronaldo

Sillybloggen

Cristiano Ronaldos framtid i Juventus är högst oklar, där portugisen kopplats ihop med en rad europeiska storklubbar. Enligt spanska AS finns 36-åringen inte med i nye tränaren Massimiliano Allegris planer vilket gör att anfallaren vill få till en flytt. Och det kan vara på gång.

Tidningen skriver att PSG inlett förhandlingar med Ronaldos representanter om en övergång. Däremot ska klubbarna inte börjat diskutera en affär. Serie A-jätten sägs kräva 30 miljoner euro i övergångssumma, alternativt att PSG-anfallaren Mauro Icardi ingår affären.

Men det är inte bara Paris-klubben som finns med i bilden. Även Manchester United följer händelseutvecklingen noga. Enligt Tuttosport är Juventus öppna för en bytesaffär där Paul Pogba eller Donny van de Beek går i motsatt riktning.

Ronaldos kontrakt med Juventus sträcker sig till sommaren 2022.

ANNONS
Publicerad 2021-06-03 16:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto