Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Conte uppges nobba Premier League-klubb

Sillybloggen

Den italienske tränaren Antonio Conte ledde nyligen Inter till Serie A-titeln, men lämnade sedan sitt uppdrag efter säsongen. Under senaste tiden har han kopplats ihop med att ta över Tottenham, och tidigare under fredagen rapporterade bland annat den engelska tidningen Daily Telegraph att det bara är en fråga om tid innan Conte presenteras som ny tränare i London-klubben.

Nu verkar det däremot ha skett en vändning i frågan.

Enligt Sky Sport Italia är Conte fortfarande inte övertygad om att Tottenham är en klubb som är redo att vinna titlar omedelbart. Han uppges ha fört samtal med klubben senaste tiden, men sägs nu överväga att nobba möjligheten att bli chefstränare i klubben. Conte rapporteras leta efter en klubb, som han kan vinna något med direkt och därmed är han inte helt säkert på att han vill arbeta i Tottenham.

Conte har tidigare basat över Chelsea på brittisk mark, men har även erfarenhet från tränaruppdrag i Juventus, Siena, Atalanta, Bari och Arezzo. Dessutom har han även lett Italiens A-landslag som förbundskapten mellan 2014 och 2016.

ANNONS
Publicerad 2021-06-04 23:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto